top of page

Wie is Steve?

Steve Willems

Hej, ik ben Steve en de andere helft van ZoZen, papa van onze twee jongens Kasper en Robbe en getrouwd met Mieke en ons gezinnetje wordt compleet gemaakt met twee sloebers van hondjes Mil en Lou.

In 2015 kwam dank zij Mieke, yoga op mijn pad en was net als zij meteen verkocht!

Dankzij yoga ben ik niet alleen fysiek enorm gegroeid, ik ben een pak leniger geworden en vooral sta ik mentaal een stuk steviger in mijn schoenen. Ik ga heel wat bewuster om, met heel wat zaken in mijn dagelijks leven. Maar vooral geeft het mij rust.

 

Door bewuster met mezelf en mijn lichaam om te gaan, is ook Shiatsu op mijn pad gekomen en plots ging er een hele nieuwe wereld voor me open. De idee en de ervaring dat je door middel van aanraking en druk en enkel gebruik makend van je eigen lichaam, iemands lichaam zo kan activeren, dat is gewoon fantastisch! Dat het dan ook nog eens een helende werking heeft, dat het je lichaam sterker maakt en in balans brengt en het sterk relaxerende effect, I love it!!!

Zodoende ben ik begonnen aan mijn 'groei traject' Shiatsu bij Iyashi in Heverlee, gegeven door een 2 fantastisch en inspirerende lesgevers Annelies Declerck en Ronny Massa. Het was/is alsof de puzzel netjes in elkaar viel en valt...

Ondertussen mag ik mezelf Shiatsu beoefenaar niveau C2 noemen en werkte ik het volledige 3 jarige opleidingstraject af, maar blijf ik verder bouwen aan mijn Shiatsu groeitraject.

Vandaag ben ik dan ook enorm blij jullie bij ZoZen te mogen ontvangen en hopelijk weldra te mogen ontvangen op mijn Shiatsu Futon.

Ik kijk er alvast naar uit!

Namaste - Steve

Steve is erkend door de Belgische Shiatsu Federatie als shiatsubeoefenaar

BSF logo.png

Zin om zelf shiatsu te leren?

In Heverlee vind je een uitstekende opleiding:

IYASHI.jpeg
bottom of page