top of page

Even praktisch

De kidsyoga lessen gaan door op dinsdag en donderdag, hier werken we steeds met reeksen.

Ik bouw graag iets op met mijn yogi’s en yogini’s. Enkele dan merk je duidelijk de vorderingen. Vandaar hebben we gekozen om te werken met les reeksen van ongeveer 10 weken. Met telkens als afsluiter van elke reeks een “Best Off”, samen met mama of papa even extra genieten op onze yogamatjes.

Ontdek hier ons kidsyoga programma van het schooljaar 2018-2019

Indeling uren:

Dinsdag 17u – 18u: mini’s van 4 tot 7 jaar

Dinsdag 18u15 tot 19u15: maxi’s van 8 tot 11 jaar

Dinsdag 19u30 tot 20u30: teenie’s van 12 tot 16 jaar

Als je zeker een yogaplekje wil hebben in onze reeksen, wacht dan niet langer en stuur nu al een mailtje naar info@pranayogakaren.be om die plaats te garanderen.

 

Heb je nog meer vragen ivm de lessenreeksen voor kinderen, workshops of verjaardagsfeestjes kijk snel op de Prana Yoga website.

 

Tijdens de meeste schoolvakanties bieden we tevens yogaworkshops aan en op aanvraag verzorg ik ook graag verjaardagsfeestjes (zo komen er super veel kinderen in contact met yoga.) 

Inschrijvingen voor de kids reeksen of workshops? 

Mail naar info@pranayogakaren.be

 

Wil je onze studio graag een bezoekje brengen, kom dan gerust mee doen op maandag, woensdag, donderdag en zaterdagen en spreek me gerust aan op de yogamat.  (voor de volledige uurrooster kijk even op Prana Yoga Studio)

 

Heb je vragen of opteer je liever voor Individuele Yoga begeleiding?

 

Heb je andere vragen of een aanvraag voor individuele kinds yoga begeleiding stuur mij dan even een mailtje mieke@zozen.be of bel me +32 497 36 64 36 

bottom of page